Keresés méret alapján  

Méret:

/ R

Gyártó

Típus

Személy
Terepjáró
Kisteher

Idény

Nyári
Téli
4 évszakos
Váltóméret kalkulátor

 Korábbi keresések  

 Felhasználási feltételek  

Általános felhasználási feltételek

Amely létrejött egy részről a Pelach András (egyéni vállalkozó) továbbiakban árösszehasonlító, az SOP.HU továbbiakan rendszer, illetve a felhasználó között. Ön az oldal használatával elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. Amennyiben ezekkel nem ért egyet, nem használhatja az arak.sop.hu oldalt, illetve annak szolgáltatásait.

1.) Bevezető rendelkezések
Az árak.sop.hu célja, hogy ár összehasonlítást végezzen az oldalra regisztrált termék-forgalmazó weboldalak, továbbiakban partnerek - azonos termékei között.

Az árösszehasonlító oldal használata a felhasználók számára ingyenes, ahhoz regisztráció nem szükséges.

2.) A feltüntetett információk hitelessége

2.1.) Eladási árak
Az eladási árak a webáruházak által biztosított adatforrásokból származnak. Az SOP.HU rendszerbe tartozó áruházak esetében ezek garantáltan azonosak az adott áruház oldalain található árral, mivel ezek esetében a árak.sop.hu közvetlen adatforrásból dolgozhat. Más rendszerű áruházak esetében az ár pontosságáért az áruház tulajdonosa felel. Ezeket a megbízható működés érdekében rendszeresen ellenőrizzük, és a szabály szegő partnereket kizárjuk a rendszerből.

2.2.) Termék képek
A termék-képek az SOP.HU közös rendszeréből származnak, azokat a legnagyobb gondossággal kezeljük és kartban tartjuk. Mivel a képek termékekhez társítását automata rendszer végzi, ezért a hibázás lehetősége fennálhat. Habár a rendszert folyamatosan fejlesztjük, az esetleges tévedésért elírásért fellősséget nem vállalunk.

2.3.) Értékelések
A termékek értékelése több internetes forrás felhasználásával, illetve a rendszer felhasználóinak értékeléseiből származik, és habár folyamatosan arra törekszünk, hogy a legpontosabb információt biztosítsuk a felhasználók részére, azok pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk.

2.4.) Felelősség
Az árösszehasonlító használata során általánosságban a felelősség kérdéséről szóló 3.) rész a mérvadó

3.) Felelősség kérdése
Az árösszehasonlító oldalon található eszközök, szolgáltatások kifogástalan működése, illetve információk naprakészen tartása érdekében mindent megteszünk, ugyanakkor az oldal használatából fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

4.) Szerzői jogok
Az oldalon található információk a Web-In4matic Bt. illetve a jogtulajdonosok szellemi tulajdonát képezik, azok további felhasználása, újra közlése csakis azok írásbeli hozzájárulásával engedélyezett

5.) Adatvédelem
Az árösszehasonlító oldal semmilyen a felhasználó azonosítására alkalmas adatot nem tárol, nem rögzít. A rendszer sütiket (cookie) használ a keresési eredmények tárolására. Nem tárolunk azonban ehhez társítva ip-címet, e-mail címet, vagy más a felhasználó azonosítására alkalmas adatot. A felhasználóról közzétett adatokat harmadik fél részére nem adjuk át.
Ugyanakkor az árösszehasonlító oldalain Google Analytics, Google AdWords, Google AdSense rendszerek futhatnak, amelyek tárlonak a felhasználó vásárlási szokásairól, a korábban böngészett odalakról információkat, annak éredkében, hogy minél relevánsabb hirdetéseket jeleníthessenek meg a felhaszáló számára, ezek jogi szabályozását a Google Inc. üzleti szabályzata rögzíti.

6.) Az oldal részeit képező eszközök modulok felhasználói szabályzatai

Keresés autótípus szerint
Az autótípus adatbázis folyamatos karabantartásán nagy erőkkel dolgozunk, de azok pontatlanságáért, hiányosságáért, az abban szereplő adatok hitelességéért - a szerződés 3. pontja értelmében nem vállalunk felelősséget. Ugyanakkor, amennyiben értesítést kapunk a pontatlanságról, hiányosságról vagy hibáról, azt a lehető leggyorsabban igyekszünk kijavítani, hogy a felhasználók a legnagyobb megelégeséssel használhassák rendszerünket.

Gumiabroncs és felni méret váltó kalkulátor
A kalkulátor által feltüntett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek és habár a legpontosabb információk szolgáltatására törkeszünk számos esetben nem lehetséges az autó konkrét adatainak ismerete nélkül, teljesen pontos felvilágosítást adni (pl. a felszerelhető váltóméretek tekintetében). Az itt szereplő információkkal kapcsolatos hibák esetében a rendszer üzemeltetője felelősséget nem vállal. Feltétlenül vegye figyelembe a kalkulátor figyelmezetéséteit. Ne használjon a gyár által homologizált keréktárcsák helyett nem megfelelőt. Az automazitált rendszer sosem lehet tévedhetetlen, ezért a termék megrendelése előtt minden esetben pontosítsa a termék eladójával, hogy az valóban alkalmas-e az ön gépjárművére. A felelősség kérdésében a szerződés 3. pontja mérvadó.

Teszt értékelések és azok írása
Az oldalon megjelenő felhasználó értékelések, az adott felhasználók véleményét tükrözik, ami nem minden esetben egyezik meg a rendszer üzemeltetőjének véleményével. A rendszer üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy elbírálja vagy (megbízottja révén) elbíráltassa a beküldött felhasználi véleményeket, azokat változatás nélkül megjelenítse vagy moderálja vagy teljes egészében megtagadaja azok közzétetélt. A vélemények, hozzászólások tartalmáért ugyanakkor a szerzők tartoznak felelősségel.
A hozzászólások teszt értékelések küldése teljesen anonim, nem szükséges regisztráció vagy bármilyen a személy azonosítására vonatkozó adat megadása. A rendszer a hozzászólásokhoz a már megadott felhasználói adatokat nem rögzíti.
A hozzászólás elküdésével a felhasználó hozzájárul, hogy az általa közölt információkat a rendszer üzemeltetője tetszése szerint - akár más weboldalakon is- megjelenítse.
Amennyiben jogsértés gyanúja merül fel a hozzászólással értékeléssel kapcsolatban, vagy az abban szereplő adatok hiányosak, vagy félrevezetőek a rendszer üzemeltetője, vagy adminisztrátora megtagadja az értékelés közzétételét.
Jogsértés, jogvita esetén a rendszer üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy akár később (a felhasználó figyelmeztetése nélkül) eltávolítsa a kifogásolt hozzászólást.


Legjobb ár garancia szolgáltatás vállaló partnerek nyilatkozata
Amennyiben a vásárló hitelt érdemlően bizonyítani tudja, (pl. webáruház termék oldalának megadásával) hogy más forgalmazónál a termék eladási kiskereskedelmi ára, amely tartalmazza az áfát is, alacsonyabb mint a jelen áruházban meghírdetett ár, illetve ezt a tényt munkatársunk felé jelzi, jogosult a terméket a más forgalmazó áránál kedvezőbb áron megvásárolni. A vállalás csak teljesen azonos paraméterekkel rendelkező GUMIABRONCSOK esetén érvényes (más termékcsoportra, pl. mezőgazdasági gumi, ipari és terher abroncsok, felnik, kiegészítők nem vonatkozik). Pl. a másik áruházban meghíredetett DOT-os vagy hamarosan DOT-ossá váló abroncs nem hasonlítható össze az új gyártású abronccsal. A kiárusítási akcióban vagy likvidációban eladásra kínált, illetve a páratlan készelet mennyiség okán csökkentett árú termékekkel. Illetve abban az esetben sem érvényes, ha az adott termék eladási árára vonatkozó korábban megkötött vállalást vagy szerződést ezzel az eladó megszegne, vagy az értékesítés bevétele nem fedezi a bekerülési költséget és annak adó vonzatait. A "Legjobb ár garancia" szolgáltatás keretében megvásárolt abroncsok személyes átvétele csak előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

7.) Egyéb rendelkezések
A árösszehasonlító nem járul hozzá az oldal használatához, amennyiben az valamilyen törvényt sért (pl. idegen ország jogszabálya), nem vállal felelősséget a szolgáltatás zavartalanságáért, és nem kötelezhető kártérítésre annak kiesése, fennakadása vagy megszűnése esetén sem. Amennyiben a jelen szerződés egy vagy több pontja törvénysértőnek bizonyulna, az nem érvényteleníti a szerződés töbi pontjait, azok továbbra is érvényben maradnak.

A felhasználó az oldal használatával rá nézve kötelezőnek, akaratával egyezőnek ismeri el jelen szabályzatot.

 Hasonlók az oldalon  

*

áruház üzletszabályzat

*

e-bolt üzletszabályzat

*

4400 Nyíregyháza, Sarló utca 19. üzletszabályzat

*

Pelach András üzletszabályzat

*

internet-áruház üzletszabályzat

*

weboldal üzletszabályzat

*

webshop üzletszabályzat

*

webáruház üzletszabályzat

*

üzlet üzletszabályzat

*

gumi-arak üzletszabályzat

*

gumi-arak feltételek

*

weboldal feltételek

*

webshop feltételek

*

Pelach András feltételek

*

internet-áruház feltételek

*

webáruház feltételek

*

4400 Nyíregyháza, Sarló utca 19. feltételek

*

e-bolt feltételek

*

áruház feltételek

*

üzlet feltételek

*

gumiabroncs gumi-arak.sop.hu

*

készlet gumi-arak.sop.hu

*

lemezfelni gumi-arak.sop.hu

*

gyári_gumi gumi-arak.sop.hu

*

kocsi_gumi gumi-arak.sop.hu

*

használt_gumi gumi-arak.sop.hu

*

újszerű gumi-arak.sop.hu

*

terepjáró gumi-arak.sop.hu

*

4WD gumi-arak.sop.hu

*

akció gumi-arak.sop.hu

*

téligumi gumi-arak.sop.hu

*

webshop gumi-arak.sop.hu

*

4x4 gumi-arak.sop.hu

*

profil gumi-arak.sop.hu

*

radiálgumi gumi-arak.sop.hu

*

gumi gumi-arak.sop.hu

*

nyárigumi gumi-arak.sop.hu

*

SUV gumi-arak.sop.hu

*

autógumi gumi-arak.sop.hu

*

webáruház gumi-arak.sop.hu

*

kisteherautó gumi-arak.sop.hu

*

mintázat gumi-arak.sop.hu

*

felni gumi-arak.sop.hu

*

tárolás gumi-arak.sop.hu

*

alufelni gumi-arak.sop.hu

*

gumiköpeny gumi-arak.sop.hu

*

személyautó gumi-arak.sop.hu

*

keréktárcsa gumi-arak.sop.hu

*

kisáruszállító gumi-arak.sop.hu

*

négyévszakos_gumi gumi-arak.sop.hu

*

négyévszakos_gumi készlet

*

nyárigumi készlet

*

gumiköpeny készlet

*

kisteherautó készlet

*

újszerű készlet

*

kocsi_gumi készlet

*

készlet készlet

*

profil készlet

*

kisáruszállító készlet

*

gumiabroncs készlet

*

használt_gumi készlet

*

gyári_gumi készlet

*

téligumi készlet

*

lemezfelni készlet

*

alufelni készlet

*

webáruház készlet

*

mintázat készlet

*

radiálgumi készlet

*

felni készlet

*

személyautó készlet

*

keréktárcsa készlet

*

gumi készlet

*

terepjáró készlet

*

4WD készlet

*

webshop készlet

*

akció készlet

*

4x4 készlet

*

autógumi készlet

*

SUV készlet

*

tárolás készlet

 Kiemelt partnerek  

 Partnerek